Welina mai i kēia pūnaewele!
  • ʻO ka pā ʻiole hoʻopaʻa uila uila
  • Paʻa peni uila
  • Kalena hoʻouka uila

E hana i kāu ʻāpana no ke kumu maikaʻi ma ke kūʻai ʻana i kekahi o kēia mau makana 11 ma nā lako kamepiula a me nā ʻenehana.

I ka hiki ʻana mai i ka huahana, hiki i kāu ʻenehana papapihi ke hana nui.Inā ʻoe e hoʻomākaukau ana no ke kau hāʻule a i ʻole ka sprint e hiki mai ana, loaʻa iā mākou nā manaʻo 11 e kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i kāu wahi hana a kōkua iā ʻoe e hana hou aku.
Hāʻawi i 50 keneta no kēlā me kēia ʻāpana i kūʻai ʻia i ke kula aloha a i ʻole ke kula hiki iā ʻoe ke koho balota i ka wā o ka hoʻolaha Back to Education a hiki i ʻAukake 24th.
Me kēia mākaʻikaʻi puʻupuʻu plug-a-pāʻani (Wehe i kahi ʻaoʻao hou), ʻaʻole hiki ke maʻalahi ka hoʻonohonoho papalua.Kākoʻo ka monitor i nā pilina ma o HDMI, Micro USB OTG a me 3.5mm AUX a hiki ke hoʻopili ʻia i nā consoles pāʻani a me nā kamepiula no ke kākoʻo piha leo a me ke wikiō.I ka wā kūʻai ʻo Back to Education, he $199.99 wale nō kēia mākaʻikaʻi (maʻamau $219) a hiki ke hoʻololi ʻia ma waena o nā ʻano kiʻi kiʻi a me nā ʻano ʻāina.
E hoʻopaʻa i ʻekolu mau mea hana (wehe ʻia i kahi pā hou) i ka manawa like me ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻohui Type-C, Micro USB a me Lightning.Hoʻohui i kāu Apple Watch i ke kelepona hoʻokahi e hoʻopiʻi i kāu iPhone.Hana ʻia mai kahi kaula i hoʻopaʻa ʻia ʻo nylon me kahi pahu alumini, he pani lōʻihi kēia charger no ka nui o nā loina Apple ma waho o ka papa a kūʻai ʻia no $16.99 wale nō (maʻamau $39) i ka wā o kā mākou Back to Education.
Ua kūpono kēia Apple Watch Charger (Wehe i ka papa hou) me nā Apple Watches a pau mai ka Series 1 a hiki i ka Series 7. He māmā, pale wela, a liʻiliʻi hiki ke komo i kāu apo kī.Me kahi puʻupuʻu i hoʻopaʻa ʻia ʻo MiFi, e hana kēia mea liʻiliʻi inā make kāu pākaukau Apple Watch, a hiki iā ʻoe ke kiʻi iā ia no $16.99 (maʻamau $29) i kā mākou kūʻai ʻana i ke kula.
E kiʻi i nā awa he 10 me kēia kikowaena docking multipurpose (wehe ʻia ma kahi pā hou).Hoʻohui i kāu MacBook i ʻekolu mau mākaʻikaʻi ʻē aʻe me ka hoʻohana ʻana i ʻelua awa HDMI a me kahi pilina VGA.A i ʻole e leʻaleʻa i ka hoʻopili piha ʻana o USB me ka nui o nā awa kāleka SD a me TF a me kahi awa AUX.E hoʻohana i ka hub e hoʻonui i kāu pilina USB-C i kēia manawa a hiki i ʻAukake 24th i kā mākou kūʻai Back to Education no $42.99 (he $49).
Inā he nui kāu hana pale e hana ai, ʻo kēia kīwī uila hou (e wehe ʻia i kahi pā hou) ʻo ia ke kī.Maikaʻi a maʻalahi me kahi koho o Bluetooth, Lightning, a i ʻole ka hoʻopili uila ma waena o Mac, iPad, iPhone, a me iPod Touch, kūʻai ʻia kēia keyboard no $91.99 (maʻamau $99) i kā mākou kūʻai ʻana i ka Hoʻonaʻauao.
Hiki ke hoʻopili ʻia kēia trackpad multi-touch (wehe ʻia ma kahi ʻaoʻao hou) ma o Bluetooth, ʻupena pūnaewele a i ʻole ke awa Uila a loaʻa kahi hoʻolālā palena ʻole.Maikaʻi a lawe lima, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka mana hoʻopā mamao i kāu hāmeʻa Bluetooth a hiki ke loaʻa iā ʻoe no $100.99 wale nō (maʻamau $109) i ka wā kūʻai Back to Education.
Ke kākoʻo nei i nā hanauna he nui o iPad, iMac, a me MacBook, kūpono kēia trackpad multi-touch a me gesture-enabled no ka hana ʻana i kahi mea hoʻohana.Hoʻopili wale i kahi USB-C i ke kaula Uila a hoʻopili iā ia i kāu Mac a i ʻole iPad e holo ana i ka OS X 10.11 a i ʻole iPadOS 13.4 a i ʻole.Hoʻohui i ka mana hoʻopā mamao i kāu Mac a i ʻole iPad (wehe ʻia i kahi ʻaoʻao hou) me kēia trackpad ma ke ʻano o kā mākou Back to School Sale a hiki i ʻAukake 24th ma $117.99 (he $129).
ʻO ka hoʻolālā lōʻihi (wehe ʻia i kahi ʻaoʻao hou) ma kēia kīpē e hāʻawi i kahi papa hana ʻoluʻolu, aʻo ka hoʻolālā haʻahaʻa haʻahaʻa e maʻalahi ke lawe.Loaʻa i kēlā me kēia kī ke ʻano hoʻolālā scissor-style, a ua wehe ʻia nā koho hoʻohui i ke kelepona, kelepona USB, a me ke Bluetooth.He kūpono kēia keyboard no ka pāʻani, hana a nānā paha i ka pūnaewele.Hoʻemi ʻia i $139.99 (mai $149) ʻoiai ke kūʻai aku nei ka Back to Education.
ʻAʻole hiki ke hoʻopaʻa ʻia a paʻa me nā hanauna he nui o iPad, iMac a me MacBook, e hoʻohui kēia ʻiole i ka hana a me ka minimalism i kāu wahi hana.ʻIke ʻia no kona hoʻopau ʻana i ka walaʻau ʻana (wehe ʻia i kahi pā hou), kūʻai aku kēia ʻiole Mac maʻalahi no ka $73.99 (maʻamau maʻamau $79) i kā mākou kūʻai ʻana i Back to Education.
Hoʻolako ʻia me 4GB RAM, 128GB SSD a me 1.6GHz Intel Core i5 kaʻina hana, ʻo kēia PC i hoʻoponopono hou ʻia (wehe ʻia i kahi ʻaoʻao hou) ʻo ia kāu mea hana kelepona.ʻOiai he mau scuffs a me nā ʻōpala, ʻike mau kēia PC i kahi hōʻike Retina nani 13.3-inch, webcam kiʻekiʻe, a me Intel HD Graphics 6000 no nā waihoʻoluʻu a me nā kiʻi waiwai ma kā mākou $250 (kumu kumu kumu) $1199).nā hana.
E uhi i kou pākaukau me kahi moena ʻoluʻolu e pālua ʻia ma ke ʻano he kauā uila (wehe ʻia i kahi ʻaoʻao hou) a me kahi pā ʻiole nunui.Hāʻawi ka pahu pākaukau a hiki i ka 10W charging output a hiki ke hoʻopaʻa i kāu kelepona.E kiʻi iā ia i kēia manawa a hiki i ʻAukake 24th no $99.99 wale nō (he $119) i kā mākou Back to Education Sale.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-20-2022